Til hovedinnhold

Hvem er vi?

Into Elektro har siden 1990 levert solide elektroinstallasjoner til private og næringskunder i Kvinnherad kommune. Vi er en godkjent lærebedrift med 12 ansatte som har et stort engasjement for faget.

Vi tar vare på våre kunder ved å levere god service, rask oppfølging og elektroinstallasjoner av høy kvalitet. I 2003 flytta vi til større lokaler i det tidligere Teigen Bygg og trelast på "skjæret". Her har vi lager og kontor.

Elektriker i EL-PROFFEN installerer en smart termostat. Foto.

Våre verdier

  • Sunn økonomisk drift
  • Utvikling gjennom kompetanseheving
  • Alle kunder er like viktig
  • Gi god service i alle ledd

Forretningsideen vår er å være den foretrukne elektrobedriften for privat- og bedriftsmarkedet i Kvinnherad. Vi legger stor vekt på fornøyde kunder og personlig oppfølging, og ønsker å ligge fremst innenfor design og utvikling i vår bransje. Vi påtar oss alle typer oppdrag store som små.

Vi ser nødvendigheten av kompetanseutvikling og videreutdanner/kurser våre medarbeidere regelmessig for å kunne ligge i forkant med tanke på tekniske løsninger og produkter. Vi har en variert kundemasse som spenner mellom privatkunder, byggmestre, bønder, lokale småbutikker mm.

Vi har et stort engasjement for nærmiljøet vårt og støtter opp ved å ta inn lærlinger hvert år. For oss er det viktig å bidra til at det utdannes elektrikere med riktig kompetanse og verdier.

Barn i vinduskarm drikker kakao
Kontorlokalet har fått belysning tilpasset bruken. Lysarmaturer over kontorpultene, ei lampe over loungen og spotter for å lyse opp ulike elementer. Foto.